Pagina 1 van 1

sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: do aug 23, 2018 20:41
door jee_r
De navigatie van onze wagen (sync 2) laat ons vaak over heel kleine wegen rijden... zelfs in de ardennen gewoon boswegen...

Ik heb volgens mij alle instellingen juist staan.

Kan ik dit uitschakelen?

Of kan ik op de gps bv. mappy via GSM afspelen?

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: vr aug 24, 2018 9:52
door mondeostekje
Beste,

Dit probleem heb ik gisteren ook gehad toen ik een tochtje door de Ardenne aan't maken was, van omgeving Butchenbach richten St Vith.
Overal door kleine wegen, bospaden en zelfs doodlopende bospaden, sommigen waren zelfs 6 km lang.
Mijn navigatie staat ook juist ingesteld ( snelste weg ), maar als je daar moet doorrijden tegen 10 - 20 - 30 km/u weet ik niet of dat dan wel de snelste is.
Ik ben benieuwd welke hulp hieraan kan geboden worden.

In blijde afwachting groet ik jullie

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: vr aug 24, 2018 13:22
door mondeo2015
Welke map gebruiken jullie? F5, F6 of de nieuwste F7?
Settings in 'routevoorkeuren' oid zijn altijd in wit

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: vr aug 24, 2018 15:39
door mondeostekje
beste,

Welke map gebruiken jullie? F5, F6 of de nieuwste F7?
Settings in 'routevoorkeuren' oid zijn altijd in wit


Welke map er bij mijn instaat weet ik niet, het is de map zoals ik hem heb gekocht 2 jaar geleden. Dit zal ik eens moeten navragen bij de garage.
Maakt het een verschil uit welke map er gebruikt wordt, en zo ja, wat.
De instelling van de routevoorkeur licht inderdaad wit op .

Vr rg

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: za aug 25, 2018 5:25
door mondeo2015
Als je de SD kaart weet steken ka, je hem effe uithalen en dan weet je welke map het is. Twee jaar, ik vermoed dat hetvF5 nog is. Tot op heden(F7) zijn ze mi toch wat veranderd , qua wegen enz...

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: wo aug 29, 2018 19:12
door jee_r
En hoe kan je deze dan updaten?

Re: sync 2 navigatie

BerichtGeplaatst: wo aug 29, 2018 21:25
door mondeo2015
jee_r schreef:En hoe kan je deze dan updaten?

Een nieuwe SD-kaart kopen op ebay....