Voorstelling advocatenkantoor Lorenz Verpoorten

Advocatenkantoor Lorenz Verpoorten, uw betrouwbare juridische partner gevestigd in Kermt (Hasselt).

Moderators: Moderators, Beheerders

Voorstelling advocatenkantoor Lorenz Verpoorten

Berichtdoor De Lorre op di feb 02, 2016 20:09

Hallo beste Fordclubleden,

In februari 2007 werd ik - toen nog als rechtenstudent - lid van Fordclub België na het aanschaffen van mijn eerste wagen (een Ford ka). Sindsdien had ik ook het genoegen al een Fiesta ST mk 6 en (nu) een fiesta ST mk 7 te mogen bezitten.

In 2010 studeerde ik echter ook met onderscheiding af aan de Katholieke Universiteit van Leuven als Master in de rechten, waarna ik gedurende vijf jaar verbonden ben geweest aan een (bekend) zakelijk advocatenkantoor in Hasselt waar ik zowel binnenlands als buitenlandse ondernemingen, vrije beroepers, kmo's en starters heb bijgestaan met juridisch advies en het oplossen van geschillen en problemen allerhande in het Nederlands, Engels en Frans.

Ik specialiseerde mij vooral in het handels- en ondernemingsrecht, burgerlijke transacties, insolventie en reorganisaties en zakenrecht.

In de tweede helft van 2015 ben ik gestart met mijn eigen advocatenkantoor in Hasselt (Kermt). Met mijn kantoor wil ik graag een nieuwe wind laten waaien binnen de sector van juridische dienstverlening en de advocatuur. Een "advocatenkantoor nieuwe stijl" zeg maar, waar transparantie, klantentevredenheid en dienstverlening in het belang van de cliënt voor mij 100% centraal staan.

Resultaatgericht werken, dat is wat de cliënt verlangt en waar ik mij ook toe verbind.

Wie graag meer over mijn kantoor wil weten of wil bekijken welke dienstverlening ik exact aanbied, kan steeds terecht op mijn website:
http://www.lorenzverpoorten.be

Intussen ben ik al negen jaar lid van Fordclub, leerde ik hier Dimitri kennen, die peter werd van mijn dochter, en woonde ik al talloze evenementen en bijeenkomsten bij. Ik rijd ook nog steeds jaarlijks mee op de trackdays die Fordclub samen met skylimitevents organiseert. Fordclub is dus zeker een stukje van mijn leven geworden.

Om die reden wil ik deze club en haar enthousiaste leden ook een extra steuntje bieden en zal ik vanaf nu ook als sponsor op het forum actief zijn. Mijn sponsoring vertaalt zich rechtstreeks naar alle leden toe. Mijn tarieven van kosten en erelonen - die zeker niet bij de duurste van de markt behoren - worden transparant en expliciet weergegeven op mijn website. Fordclubleden genieten daar bovenop echter nog eens van 10% extra korting.

Natuurlijk hoop ik vooral leden te mogen verwelkomen met positieve vragen, nieuwe projecten, belangrijke levensgebeurtenissen of praktische vragen en wens ik jullie geen zware juridische problemen of geschillen toe. Niettemin sta ik jullie natuurlijk ook in die gevallen bij met raad en daad!

Heb je dus een juridische vraag of probleem, of sta je voor een belangrijke beslissing? Aarzel niet om mij te contacteren voor een advies of juridische bijstand. Een eerste (telefonisch) advies is bovendien altijd kosteloos.

Misschien dus tot binnenkort: aan de telefoon, per e-mail of in de Kanaalbocht in Zolder ...

Afbeelding
2014 Ford Fiesta ST 1.6 Ecoboost

Advocatenkantoor Lorenz Verpoorten
http://www.fordclub.be/forum/viewtopic.php?f=97&t=24273
Avatar gebruiker
De Lorre
 
Berichten: 1396
Geregistreerd: ma apr 02, 2007 16:55
Woonplaats: Hasselt

2005 Ford Fiesta ST

Word een Viking

Re: Voorstelling advocatenkantoor Lorenz Verpoorten

Berichtdoor The Crestfallen op wo feb 03, 2016 10:30

Een tijdje terug al in Het Belang van Limburg een artikel gelezen van je opstart :wink: . Gefeliciteerd en veel succes met je kantoor!
Groet,
Jef
Ford S-Max 2.0 Ecoboost
Sport Pack Frozen White + full option + 22" Ace AFF02 wheels Gloss Black

'If a man wants to be called Muhammed Ali... Goddamn, let's respect the man his wish and call the man Muhammed Ali!'
The Crestfallen
 
Berichten: 1520
Geregistreerd: ma mei 09, 2011 9:38
Woonplaats: Zonhoven

2017 Ford S-Max


Keer terug naar Advocaat Lorenz Verpoorten Hasselt

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php