Crossen met de nieuwe Ranger Raptor vrom vrom!

Plaats hier al de Ford nieuwtjes

Moderators: Moderators, Beheerders

Crossen met de nieuwe Ranger Raptor vrom vrom!

Berichtdoor mohssine op zo sep 22, 2019 8:08

Review en rating Ford Ranger Raptor 2019:
Niuewe Ford Ranger Raptor 2019 heeft met name tot de verbeelding gesproken van kopers aan de kant van de pool, die hier meer verkoopopbrengsten genereren dan de concurrentie.
Afbeelding

Het succes komt in niet geringe mate voort uit de vereniging van zijn grotere broer, de Ford F-150 – ‘s werelds best verkochte auto. niet alleen is het beter dan alle concurrenten, maar ook is het beter dan de populariteit van elke auto – en niet zonder reden. Deze grote en aantrekkelijke prijs, plus een aanwezigheid op straat om alle SUV’s, behalve de grootste, te verslaan. De compactere Ranger biedt veel van deze aantrekkingskracht in een pakket dat iets beter geschikt is voor de Europese wegen, maar wat wordt er bovenop zijn Mitsubishi L200, Nissan Navara en Toyota Hilux rivalen aangeboden?


Nou, de Ford Ranger Raptor 2019 is allesbehalve een krimpende violet, maar Ranger Raptor gerichte prestaties die de meeste hoofden draaien; het kanaliseert de geest van de spieren van de Ford F-150 Raptor, maar met een dieselmotor voor de lopende kosten iets meer compatibel met de Europese brandstofprijzen. Ook het topmodel heeft geen gebrek aan comfort – belangrijk wanneer de markt voor een luxe pick-up zich snel uitbreidt, met de Volkswagen Amarok en de Mercedes-Benz X-Klasse touch die ook in het huis op de bouwplaats van de King Road weer premium naar klasse stijgt. ....

Bron: https://denieuwsteautos.be/nieuwe-ford- ... oordeling/
mohssine
 
Berichten: 8
Geregistreerd: za apr 06, 2019 20:19

Word een Viking

Keer terug naar Ford Nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten